Home » Over Zoinc

Over Zoinc

Annemieke Vliegen

Als senior adviseur heeft Annemieke gewerkt in de rollen van business analist, business architect en product manager. Daarbij heeft ze een uitgebreide ervaring in het analyseren van wetgeving, het analyseren en opstellen van bedrijfs- en beslisregels en processen. Dit heeft Annemieke mogen doen bij diverse (overheids)organisaties en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland.

Annemieke beschikt over een sterk analyserend vermogen en een groot geheugen voor klanten en hun wensen.

Annemieke is sterk in het begrijpelijk uitleggen van ingewikkelde concepten in ‘normale mensentaal’. Ze haalt voldoening uit het meenemen van een groep mensen in een nieuwe ontwikkeling, om ze steeds een stap verder te laten (en zien) zetten.

Opdrachtgevers zien haar als iemand die kwaliteit levert in een verbindende stijl.

Op LinkedIn is haar profiel te vinden:  linkedin.com/in/annemiekevliegen

foto gemaakt door Erik Kottier

Marleen van den Houten

Marleen werkt 20 jaar als business analist bij overheidsorganisaties en financiële dienstverleners. Ze heeft veel ervaring met het vertalen van wet- en regelgeving naar business rules en oplossen van complexe vraagstukken.

Sinds 2018 werkt Marleen als business analist toepasbare regels bij het Programma Omgevingswet van de VNG. De ontwikkelingen van het DSO volg ze op de voet. Door deze in de praktijk te beproeven test ze steeds de nieuwste functionaliteit. Daarnaast vertaalt Marleen juridische regels uit de VNG staalkaarten en uit de model APV naar toepasbare regels voor gemeenten.

De opgedane ervaringen deelt Marleen via webinars en vragenuurtjes met de gemeenten. Ook schreef ze de Handreiking Toepasbare regels van de VNG. Als docent geeft ze workshops toepasbare regels namens de VNG, VNG Academie en het programma aan de slag met de Omgevingswet.

Op LinkedIn is haar profiel te vinden:  linkedin.com/in/marleen-van-den-houten-73637b1