Home » Geven van trainingen en workshops over toepasbare regels

trainingen en workshops over toepasbare regels

Zijn toepasbare regels binnen jouw organisatie helemaal onbekend? Is er geen of onvoldoende kennis aanwezig om toepasbare regels te maken of een gefundeerde keuze te maken om het onderwerp aan een leverancier over te laten? Zoinc biedt trainingen en workshops die aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

Introductietraining

Zoinc heeft voor het programma Aan de slag met de omgevingswet een introductie training ontwikkelt en gegeven bij veel verschillende gelegenheden.

Deze introductietraining van anderhalf uur geeft aan waar toepasbare regels gebruikt worden in het omgevingsloket, hoe ze tot stand komen en hoe ze de kwaliteit van de digitale dienstverlening flink kunnen verbeteren. De training is geschikt voor iedereen die binnen zijn organisatie iets met toepasbare regels te maken kan krijgen, van programmamanager tot jurist en van vergunningverlener tot informatiemanager.

Deze introductietraining is als webinar beschikbaar.

Natuurlijk is het ook mogelijk deze introductietraining met een organisatie specifieke casus te doen. Deze training kan binnen jouw organisatie worden verzorgd voor maximaal 24 personen per keer.

Bespreek de mogelijkheden

Gevorderden training

Is jouw organisatie al een tijdje bezig met toepasbare regels? Wil je een stap verder zetten? Moet het aantal medewerkers wat kennis heeft met toepasbare regels groter worden?

In twee keer een dagdeel kan een gevorderden training hier aan bijdragen. Deze training gaat in op interbestuurlijke aspecten, op het laten aansluiten van indieningsvereisten op het informatielandschap van je organisatie en op het beheer van toepasbare regels. Deze training is bedoeld voor inhoudelijke medewerkers die met toepasbare regels aan het werk zijn. Deze gevorderden training voor maximaal 15 deelnemers per keer verzorgd worden bij jouw organisatie of via een digitale sessie.

Bespreek de mogelijkheden

Masterclass

Ook kan een training op maat worden samengesteld op basis van de doelgroep, kennis- en ontwikkelbehoefte. Deze masterclasses kunnen voor maximaal 6 deelnemers verzorgd worden bij jouw organisatie, op onze trainingslocatie in Apeldoorn of via een digitale sessie. Neem contact op het programma samen te stellen en de mogelijkheden door te nemen.

Bespreek de mogelijkheden

 

‘Leuke presentatie en workshop, mijn vragenboom begint al ergens op te lijken 😉 bedankt!’

‘Ik vond de uitleg zo verfrissend, dat ik denk dat we voorlopig verder kunnen’

‘Dankjewel voor de heldere uiteenzetting’

Meer lezen?